Eeldan, et postituse kirjutamise hetkel ei ole meid Lemmys veel just palju, aga kui millalgi siia sattud, siis võiksid kommentaari lisada, et mis sind siia tõi.

  • boonhet
    link
    fedilink
    eesti
    arrow-up
    4
    ·
    1 year ago

    Tegin esimese lemmy kasutaja ühes teises instantsis ja teise nimega, mõtlesin just mõni päev tagasi, et peaks eesti-keskse instantsi tegema, aga nüüd näen, et Eesti kommuun on siin juba olemas.

    Põhjus kolimiseks on muidugi see, et Spez sõidab üle viimastest asjadest mis mulle redditi juures veel meeldisid. Olen kolmandate osapoolte äppe kasutanud ca 11 aastat ja redditi veebilehte umbes 13 või 14. Nüüd pannakse kolmandate osapoolte äpid kinni, et asendada need kehva uue ametliku äpiga ja ma olen 90% kindel, et vana veebileht pannakse järgmisena kinni.

    Joke’s on them, Lemmy UI on hea ja vähemalt siinsel instantsil on laadimiskiirused ka väga head. Kui kommuun on ka rohkem nagu 2012 reddit kui 2023 reddit, siis on see ainult positiivne.

    • sunaurusOPA
      link
      fedilink
      eesti
      arrow-up
      4
      ·
      1 year ago

      UI osas arvan, et annab veel paremaks teha asju kindlasti. Asjad hüpavad veidi ringi ja kõik ei toimi päris õigesti veel hetkel, aga lähinädalatel on juba mingeid parandusi oodata 😃

      • boonhet
        link
        fedilink
        eesti
        arrow-up
        4
        ·
        1 year ago

        Kindlasti tehakse seda paremaks nüüd kui Lemmy omajagu tähelepanu saab. Ma ise kahjuks UI-ga aidata ei oska, võin ainult kritiseerida :D Jään ise parem backendi juurde, palju ilusam maailm.