Hei! Mõtlesin, et kuna mul on plaan lemmy-sse püsivalt jääda, võiks siin kommuunis vestlust arendada. Kirjutage, mis plaanid teil see suvi on, kas reisite kuhugi, või hoopis istute terve suve kodus vanemate keldris.

  • peeter
    link
    fedilink
    arrow-up
    5
    ·
    1 year ago

    Suvi on halb aeg reisimiseks, sest jube palav on. Ehk siis pigem istun terve suve keldris (mõnus jahe), ilmselt mõned grillid ja saunad ka kuhugi vahele.

  • perestroika
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    edit-2
    1 year ago

    Kõrvitsaid ja lehtkapsaid kasvatan. Tuttaval tahaks aidata maja ehitada, kui aega saab. Elektrimootoriga traktori tahan ehitada, et [redacted], [censored] ja kui hästi läheb, siis koguni [classified]. :P

  • boonhet
    link
    fedilink
    eesti
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Grillida ja külma õlut lürpida. Viimast pigem baaris kui kodus seega on >0 võimalus, et keegi siit näeb mind selle tegevuse käigus, aga äratundmisega võib muidugi raskeks minna.

  • sunaurusA
    link
    fedilink
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Mina isiklikult reisimisest mingit erilist emotsiooni tavaliselt ei saa. Eelistan suvel kodus terrassil istuda ja raamatuid lugeda (reisil olles teeksin ilmselt enam-vähem sama asja 😅).

  • ScreenPartyOP
    link
    fedilink
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Teen otsa lahti, mul on plaanis kaks ja pool kuud tööd rügada, et augusti lõpus üks kena lõuna Euroopa trip teha. Võibolla teeb mõne pikema rattamatka ka Eesti siseselt. Aga midagi erilist ette võtma ei hakka, pigem naudin rahu mida koolivaheaeg pakub.