Hei!

(English below)

Meil on juba mõned inimesed kokku kogutud !eesti@lemm.ee kommuunis, ma suunaks kõik sinna. Eestlasi on niigi vähe, võiks üritada kõik enam-vähem ühes kommuunis hoida. 😃

Igaks juhuks täpsustan ära, et vahet pole, mis teie “home server” on - Lemmy võimaldab iga serveri kommuunidega liituda, nendes postitada, moderaatorid olla jne. Ehk siis ükskõik, kus te paiknete, olete !eesti@lemm.ee-s oodatud!


Hey!

I would like to direct everybody to join us at !eesti@lemm.ee - we already have a bit of a group going there.

If you’re not familiar: Lemmy will allow you to join communities on any server, regardless of what your home server is. You will be able to participate in all ways on communities on other servers - you can post, comment, even become a moderator. So come join us at !eesti@lemm.ee!

  • Jaa@lemmy.world
    link
    fedilink
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Hei. Rööm näha seda algatust. Olen liitunud. Kuna see siin ja lemm.ee on hetkel mitte-aktiivsed kogukonnad, siis kas Te oleksite selle lemmy.world Eesti kanali minule?

    Sooviksin hakata lemmy.world eesti kanalit ise vedama ja arendama. Loodan, et olete nöus loovutama antud (hetkel ainult ümbersuunamiseks) kanali edasi andma inimesele, kes tahaks sellest eestlastele funktsioneeriva ja aktiivse kogukonna luua.

    Tervist :)